Hyvinvointia JA ENERGIAA

8 viikon stressinhallinta- ja ravintovalmennuskurssi, sinulle joka haluat saada lisää energiaa, vinkkejä stressinhallintaan sekä hyvää oloa!

Verkkovalmennus on tilattavissa, voit käydä sen kaikessa rauhassa, omaan tahtiisi 


UUDISTETTU SISÄLTÖ!

Valmennuskurssi sisältää stressinhallinta- ja ravintovalmennusta, jossa ruokavalioon sekä omaan ajatteluun haetaan pieniä, mutta hyvin tärkeitä muutoksia huomioiden mm. suoliston ja mielen hyvinvointi. Saat paljon tietoa mm. stressin vaikutuksista hyvinvointiisi sekä siitä, miten voit itse vaikuttaa omaan stressitasoosi.

  • Lähes 10 tuntia ääniharjoituksia ja -luentoja
  • Runsaasti havainnollistavia kuvia
  • Pdf-tiedostoja ladattavaksi ja tulostettavaksi
  • Videoita harjoitteluun
  • Uutta materiaalia, enemmän mm. ravinnosta
  • Viikkoharjoitukset äänitetty ja rakennettu uudelleen paremmalla laadulla

Ravintovalmennuksessa keskitymme oikeaan ruokaan. Syömämme ravinto vaikuttaa koko kehoomme ja mieleemme. Ravinto vaikuttaa mm. suoliston hyvinvointiin, hormonitoimintaan sekä mieleemme. Kehomme tarvitsee oikeanlaiset ravintoaineet voidakseen hyvin. Ja kun sille ne annetaan, kehomme tekee aina parhaansa ja toipuu yllättävänkin nopeasti. 

Kurssi ei sisällä liikuntaa, vaan keskitymme tärkeimpiin asioihin ensin. Myöhemmin sinun on mahdollista liittyä jatkovalmennuksiin, jotka sisältävät myös lempeää liikkumista - Pilatesta, kehonhuoltoa, ja vasta sitten kun on sen aika voi mukaan tulla mm. lihaskuntoharjoittelua, rankempi liikunta ja muut fyysiset harjoitteet. Sinun ei siis tarvitse tehdä muutoksia liikkumiseen, voit jatkaa sitä kuten tähän asti. Ravinnon ja mielen muutosten kautta saat siihen kuitenkin virtaa ihan eri tavalla kuin ennen.

Tiedän, että monesti suurin tekijä onnistumiseen on kokonaisvaltaisuus ja yksilöllisyys. Kaikki hyvinvoinnin osa-alueet on otettava huomioon. Se, mikä toimii toiselle ei välttämättä toimi sinulla. Opit kuuntelemaan oman kehosi viestejä ja toimimaan sen mukaan, mikä on itsellesi kaikista parasta. Kun muutokset sopivat juuri sinun elämääsi, niistä on helppoa ja mielekästä pitää kiinni.

Olen valinnut valmennukseen parhaiksi todetut menetelmät, joita olen käyttänyt vuosien ajan. Opetan keinoja hyvinvointiin kestävällä tavalla - ei ihmedieettejä, kovia rääkkitreenejä ja itsensä piiskaamista. Nämä on jo kokeiltu, ja pidemmällä aikavälillä harvoin toimivia ratkaisuja.

Joka viikolle avautuvat uudet kurssimateriaalit ovat käytössäsi milloin tahansa - missä tahansa! Materiaali on kätevästi käytettävissä niin puhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

"Kiitoksia todellakin tästä kurssista!
Yllättävän helppo kurssi omaan sisimpään ja itsensä kehittämiseen, vaikka tie ei ole aina helppo ja työtä se vaatii. Mahtavaa!"
"Kurssi on ollut yllättävän syvällinen ja puhutteleva, en rehellisesti sanottuna edes uskonut että näin voisi olla. Hyvä että rohkenin mukaan."
"Haluan vielä kiittää tästä ihanasta kurssista! Harjoitukset ovat auttaneet todella paljon rauhoittumaan ja saamaan ajatuksista kiinni. Olet onnistunut tekemään kurssista sopivan rauhallisen ja kuitenkin kovin informatiivisen."

"Sulla on ihanan rauhoittava ääni,
joka sopii tällaiseen kurssiin!"

Ilmoittaudu mukaan kohti
HYVINVOINTIA JA ENERGIAA

8 viikon valmennuksen hinta

49 €


Jos vielä epäröit, kysy lisää valmennuksesta:

Mari Tuhkanen
p. 040 567 9374
mindfulnesspilates@gmail.com