Hyvinvointimatka Montenegroon

"Kuvittele paikka, missä rannat ovat yhtä safiirisen upeita kuin Kroatiassa, vuoret jylhät kuin Sveitsissä, rotkot melkein yhtä syvät kuin Coloradossa, rakennukset yhtä elegantteja kuin venetsiassa ja kaupungit yhtä vanhoja kuin Kreikassa... sitten liitä tähän kaikkeen Välimeren ilmasto ja ahda tämä paikka kaksi-kolmasosan kokoiseen Walesiin... alat saada kuvan Montenegrosta!" - Lonely Planet

SYKSYN MATKOILLE EI ENÄÄ PAIKKOJA.

Seuraavat matkat järjestetään kesällä 2020. Seuraa sivujamme, lisäämme infoa lähempänä ajankohtaa :)

7.-14.9.2019 ja 21.-28.9.2019

Montenegro - Herceg Novi - Kaunis pikkukaupunki Adrianmeren ja jylhän vuoriston kainalossa

Montenegron (Crna Gora- Musta vuori) Herceg Novissa voit nauttia lumoavan kauniista vuoristomaisemista, auringon lämmöstä, kristallinkirkkaasta merivedestä ja lukuisista pikku kahviloista ja ravintoloista. Keskilämpötila syyskuussa on noin 23 - 26 astetta.

Herceg Novi tarjoaa upeat puitteet lepoa kaipaavalle, mutta myös aktiivisempaan lomaan on halutessasi mahdollisuuksia - tarjolla on vaeltamista vuoristossa, luonnonpuistoja ja kävelyretkiä tunnelmallisissa pikkukaupungeissa. Herceg Noviin pääsemme kätevästi Kroatian puolelta Dubrovnikin lentokentältä omalla kuljetuksella - välimatka on vain noin 30 km. Montenegro on pieni maa, joten etäisyydet kaikkialle ovat mukavan lyhyitä.


7.-14.9.2019 Vaelluksia vuoristoon ja omaan mieleen
Vaelluspäiviä vuoristossa - upeita maisemia - mielen hyvinvointia - kehonhuoltoa - mindfulnessia - samanhenkistä seuraa - vaelluksilla vaihtoehtoina lyhyemmät tai haastavammat reitit.
Aamiainen sisältyy hintaan. Lue lisää majoituksesta alempaa sivulta.

LUE LISÄÄ VAELLUSLOMASTA

21.-28.9.2019
Mindfulness - Pilates - Ravinto.
Puolihoito sisältyy hintaan. Lue lisää majoituksesta alempaa sivulta.


MAJOITUKSET ERI VIIKOILLE

Villa Pearl (7.-14.9.2019 matkalla)

Villa Pearl tarjoaa ryhmällemme upeat puitteet matkallemme, pilatekseen ja rentoutumiseen. Majoituspaikkamme vehreä puutarha omalla uima-altaalla on upea ympäristö mahtavin näköaloin, koko huvila on varattuna meidän käyttöömme, joten voimme rauhassa keskittyä viikon omaan hyvinvointiimme hyvässä seurassa samanhenkisten ihmisten seurassa.  Käytössä oma keittiö. Muihin ruokailuihin lähistöltä ja lähempää Herceg Novin keskustaa löytyy jokaiselle sopiva vaihtoehto.

Tervetuloa mukaamme tutustumaan kuvankauniiseen Montenegroon sekä aloittamaan matka kohti entistä parempaa hyvinvointia.

Apart Hotel Sun Village

(21.-28.9.2019 matkalla)

Sun Village tarjoaa parvekkeellisia huoneita vain 150m päässä rannasta.
Lue lisää ja katso lisäkuvat alta löytyvästä linkistä (englanniksi). Matkaan kuuluu puolihoito.


Ilmoittaudu mukaan matkalle kohti hyvinvointia

Facebookissa myös oma ryhmä hyvinvointimatkalaisillemme, tule keskustelemaan ja kuuntelemaan lisää! Liittyäksesi ryhmään laita kaveripyyntö Mari Salokannas ja viestillä pyyntö liittää ryhmään mukaan.

Matkalla mukana:

Mari Salokannas
on ollut hyvinvointialalla yli kymmenen vuotta. Hän on kokenut kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ohjaaja - mindfulness- ja pilatesohjaaja ja ravintovalmentaja. Läsnäoleva ja rauhallinen ohjaus rauhoittaa myös osallistujien kehon ja mielen. Luennoilla pääset kuulemaan lisää kehon ja mielen hyvinvoinnista, mm. ravinnon vaikutuksesta (hormonitoimintaan, mieleen, energisyyteen), stressin vaikutuksista ja kokonaisvaltaisesta itsensä huolehtimisesta. Harjoitukset sopivat myös aloittelijoille, ja saat mindfulness- ja pilatesharjoituksia videoina myös matkan jälkeen kotona toteutettaviksi.


Eeva Pekkala on hieroja, jäsenkorjaaja, VoiceWell -hoitaja sekä rentoutusvalmentaja, joka matkalla opettaa osallistujia rentoutumaan sekä eri menetelmin auttaa mm. nivelkivuissa, niska-hartiaseudun jännitystiloissa sekä iskiasvaivoissa.
Katso lisää Eevan kotisivuilta www.jasenkorjaus.com


Pilates -tunnit:
Niska/ hartiaseutu, yläselän liikkuvuus, hengitys
Ydintuen vahvistaminen, rintarangan liikkuvuus, selän tuntemukset liikkeestä
Korsetin vahvistaminen, syvien vatsalihasten harjoittaminen
Rentouttava mindfulnesspilates, Mielen vaikutus kehoon
Keho kokonaisuutena liikkeessä
Hengitys, keho

Mindfulness -luentojen aiheita:
Mitä mindfulness on? Oma harjoitteleminen. Oma tämänhetkinen tilanne
Omat ajatukset, asenne
Menneisyys, tulevaisuus, nykyhetki. Millä on merkitystä?
Miten suhtaudun ympärilläni oleviin asioihin/ itseeni
Ruokavaliosta hyvinvointia ja energiaa
Ruokavalion vaikutus stressiin

Kaikille tunneille ja luennoille ei ole välttämätöntä osallistua, voit koota ohjelmastasi haluamasi tunnit tai osallistua kaikille.

Rentoutukset
Rentoutusten tarkoitus on poistaa stressiä ja antaa aikaa omille tuntemuksille. Rentoutukset ovat ryhmärentoutuksia ja kestoltaan noin 30 minuuttia, rentoutuksen jälkeen on aina aikaa keskustelulle.

Hieronta
(Hierojana Eeva, katso lisää www.jasenkorjaus.com)
Valittavissa olevat hoidot:
Niska-hartiaseudun hieronta
Päähieronta
Jäsenkorjaus
Jalka-/ käsihieronta

Ohjelmapäivät saattavat vaihtua sään mukaan. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Matkan hintaan sisältyy kaikki oleellinen, ota oma alusta mukaan pilatestunneille sekä rentoutuksiin. Hintaan ei lisätä toimitus- tai palvelumaksuja. Hinnat sisältävät verot.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.