Hyvinvointimatka Montenegroon

"Kuvittele paikka, missä rannat ovat yhtä safiirisen upeita kuin Kroatiassa, vuoret jylhät kuin Sveitsissä, rotkot melkein yhtä syvät kuin Coloradossa, rakennukset yhtä elegantteja kuin venetsiassa ja kaupungit yhtä vanhoja kuin Kreikassa... sitten liitä tähän kaikkeen Välimeren ilmasto ja ahda tämä paikka kaksi-kolmasosan kokoiseen Walesiin... alat saada kuvan Montenegrosta!"
- Lonely Planet

Kohti kokonaisvaltaista hyvää oloa.

Mindfulnessia, ravintoluentoja, pilatesta, hierontaa, hyvinvointia sekä keholle että mielelle, rentoutuksia, samanhenkistä seuraa...

Tervetuloa matkalle kohti hyvinvointia.

Herceg Novi - Kaunis pikkukaupunki Adrianmeren ja jylhän vuoriston kainalossa

Montenegron (Crna Gora- Musta vuori) Herceg Novissa voit nauttia lumoavan kauniista vuoristomaisemista, auringon lämmöstä, kristallinkirkkaasta merivedestä ja lukuisista pikku kahviloista ja ravintoloista. Keskilämpötila kesäkuussa on noin 25 astetta (yön keskilämpö noin 17) ja poutapäiviä 24.

Herceg Novi tarjoaa upeat puitteet lepoa kaipaavalle, mutta myös aktiivisempaan lomaan on halutessasi mahdollisuuksia - tarjolla on vaeltamista vuoristossa, luonnonpuistoja ja kävelyretkiä tunnelmallisissa pikkukaupungeissa. Herceg Noviin pääsemme kätevästi Kroatian puolelta Dubrovnikin lentokentältä omalla kuljetuksella - välimatka on vain noin 30 km. Montenegro on pieni maa, joten etäisyydet kaikkialle ovat mukavan lyhyitä.

MAJOITUS

Apart Hotel Sun Village ****

Sun Village tarjoaa parvekkeellisia huoneita erinomaiselta paikalta vain 150m päässä rannasta.


Ilmoittaudu mukaan matkalle kohti hyvinvointia!

Facebookissa on myös oma ryhmä hyvinvointimatkalaisillemme, tule keskustelemaan ja kuuntelemaan lisää! Liittyäksesi ryhmään laita kaveripyyntö Mari Tuhkanen ja viestillä pyyntö liittää ryhmään mukaan.

Matkalla mukana:


Mari Tuhkanen
on ollut hyvinvointialalla yli kymmenen vuotta. Hän on kokenut kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ohjaaja - Mindfulness- ja Pilatesohjaaja sekä ravintovalmentaja. Läsnäoleva ja rauhallinen ohjaus rauhoittaa myös osallistujien kehon ja mielen. Luennoilla pääset kuulemaan lisää kehon ja mielen hyvinvoinnista, mm. ravinnon vaikutuksesta (hormonitoimintaan, mieleen, energisyyteen), stressin vaikutuksista ja kokonaisvaltaisesta itsensä huolehtimisesta. Harjoitukset sopivat myös aloittelijoille."Ymmärtävä ja tsemppaava ohjaaja, huomioi ihmisen kokonaisuutena ja yksilönä. Jokaiselle sopivia kehoa ja mieltä virkistäviä liikkeitä, turhaan jännitin onko liian haastavaa. Ottaa huomioon jokaisen osallistujan ja pienryhmässä oikeasti saa mietittyä pysyviä muutoksia mukaan omaan arkeen. Mukaani ottamat sileät kivet palauttavat kotonakin mieleen upeat aamurentoutukset Montenegron rannoilla."

- Syksyllä 2018 mukana ollut matkalainen

Matka sisältää:

  • Meno-paluu lennot kohteeseen
  • Kuljetukset lentokentältä hotellille ja takaisin
  • Majoitus aamiaisella
  • Pilates
  • Mindfulness
  • Luennot
  • Rentoutukset

Lisätiedot:

Pilates -tunnit:
Niska/ hartiaseutu, yläselän liikkuvuus, hengitys
Ydintuen vahvistaminen, rintarangan liikkuvuus, selän tuntemukset liikkeestä
Korsetin vahvistaminen, syvien vatsalihasten harjoittaminen
Rentouttava mindfulnesspilates, Mielen vaikutus kehoon
Keho kokonaisuutena liikkeessä
Hengitys, keho

Mindfulness -luentojen aiheita:
Mitä mindfulness on? Oma harjoitteleminen. Oma tämänhetkinen tilanne
Omat ajatukset, asenne
Menneisyys, tulevaisuus, nykyhetki. Millä on merkitystä?
Miten suhtaudun ympärilläni oleviin asioihin/ itseeni
Ruokavaliosta hyvinvointia ja energiaa
Ruokavalion vaikutus stressiin

Kaikille tunneille ja luennoille ei ole välttämätöntä osallistua, voit koota ohjelmastasi haluamasi tunnit tai osallistua kaikille.

Rentoutukset
Rentoutusten tarkoitus on poistaa stressiä ja antaa aikaa omille tuntemuksille. Rentoutukset ovat ryhmärentoutuksia ja kestoltaan noin 30 minuuttia, rentoutuksen jälkeen on aina aikaa keskustelulle.Ota yhteyttä

Mari Tuhkanen
mindfulnesspilates@gmail.com
p. 040 567 9374
tai kysy Facebookin / Messengerin kautta Marilta omaan Montenegro-ryhmään liittymistä.

Ohjelmapäivät saattavat vaihtua sään mukaan. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Matkan hintaan sisältyy kaikki edellä mainittu. Ota oma alusta mukaan pilatestunneille sekä rentoutuksiin. Hinnat sisältävät verot.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Päivänsäde Coaching Oy on rekisteröity vastuullinen matkanjärjestäjä.