Vaelluksia vuoristoon

Peruskuntoiselle kävelijälle helposti saavutettavissa olevia vaelluksia. Dalmatian vuoristoluonnon ja Adrianmeren sinen kokeminen jalan on ikimuistoinen elämys.

Reittien pituus sekä rasitustaso sovitaan yhdessä ennakkon. Retkille osallistuminen on vapaaehtoista.

Ensimmäinen vaellus suuntautuu Herceg Novin alueelle. Kuljemme läpi vuoristokylän, jonka jälkeen nousemme metsien kätköistä korkealle näköalapaikalle ihastelemaan Adrianmeren kauneutta. Rengasreittimme jatkuu maaseutua pitkin takaisin rannikolle ja sopivasti lounaspaikoille.

Toisella vaelluksella pääsemme tutustumaan Kotorissa sijaitsevaan Unescon maailmanperintökohteeseen. Nousemme vanhan kaupungin linnoituksen muureja ylös vuorelle, josta avautuu huikea näkymä Kotorinlahdelle. Vaelluksen lopuksi on aikaa kierrellä vanhan kaupungin nähtävyyksiä.

Näiden vaellusten lisäksi on mahdollisuus osallistua vielä kolmanteen vaellukseen tai melontaretkeen. Retken yksityiskohdat sovitaan paikan päällä.

Markus Lehteinen on kokenut erämies ja melontaohjaaja. Hän taitaa vaellukseen, varusteisiin ja riskeihin liittyvät asiat sekä huolehtii hyvästä ryhmähengestä. Leppoisa ja läsnäoleva maasto-opas luo turvaa poluille ja voit keskittyä luonnon ihailemiseen. Markus on myös valokuvauksen ammattilainen ja häneltä saa vinkit parhaiden lomakuvien ottamiseksi.